Eticheta

FSC 100%

Ce este

Eticheta FSC 100%

Eticheta FSC 100% înseamnă că lemnul din cadrul produsului vine complet din păduri certificate FSC. Cercetările sugerează că o treime din toate produsele certificate FSC sunt FSC 100%. (Raportul privind studiul pieței globale FSC 2014)

 

Lucrul extraordinar cu privire la etichetele FSC de pe produs este că odată ce știi despre ele, le vei vedea peste tot. Dar aprovizionarea cu lemn este complexă și trebuie să urmărim cu atenție modul în care produsele ajung din pădure pentru a le stoca. Deci, în spatele fiecărei etichete, lucrăm pentru a vă asigura că produsul a fost făcut cu materiale forestiere din surse responsabile.

Într-o zi, sperăm că fiecare produs va fi etichetat cu FSC 100%. Dar, acum, trebuie să fim realisti în ceea ce privește oferta și cererea. Certificarea unei păduri necesită timp și, bineînțeles, trebuie să așteptăm ca și arborii să crească. Dar cu cât alegeți mai mult produsele certificate FSC, cu atât mai multe companii vor dori să îndeplinească acea cerere și vor lucra pentru a deveni certificate FSC. Indiferent ce etichetă FSC se află pe produsul dumneavoastra, puteți fi siguri că susțineți un produs care nu este rezultat în detrimentul pădurii sau animalelor, plantelor și persoanelor care se bazează pe acestea.