Audit FSC

Inainte de a incepe procesul de certificare FSC, asigurati-va ca intelegeti conceptul general stabilit in standard. Incercati sa utilizati standardul pentru a imbunatati practicile de afaceri.

Auditorii nostri efectueaza un audit preliminar pentru a stabili daca cerintele asociate cu acest standard au fost deja implementate in compania dumneavoastra si, in caz afirmativ, care dintre acestea.

De asemenea, ar trebui sa intelegeti toate riscurile asociate cu schimbarea afacerii dumneavoastra pentru a respecta standardul.

Procesul de audit FSC

Pasul 1: Preaudit
Pasul 2: Certificarea FSC
Pasul 3: Audituri de supraveghere

Cum functioneaza?

Certificarea FSC

Dupa ce ati decis sa doriti sa lucrati cu ISOGOLD CONSULT, vom alege o data pentru auditul de certificare care este potrivita pentru ambele parti.

Echipa de audit determina masura in care documentatia sistemului dumneavoastra de management este deja conforma cu normele noastre.

In termen de 2 saptamani dupa audit, veti primi raportul final. Trebuie sa efectuati o actiune corectiva pentru fiecare nerespectare mentionata in raport. Dupa verificarea actiunilor corective, raportul este introdus pe portalul FSC si primiti certificatul FSC.

De obicei, dureaza aproximativ 6 saptamani intre certificare si eliberarea certificatului. Va rugam sa luati in considerare acest lucru atunci cand va faceti planificarea. In urma certificarii initiale, un audit de supraveghere este efectuat o data pe an. Dupa ce actiunile corective au fost implementate cu succes, primiti noul certificat.

Auditul de supraveghere

Evaluarile noastre de supraveghere anuala va ajuta sa va optimizati continuu procesele.